SAĞLIKLI VE AKTİF YAŞLANMA ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

AKTİF VE SAĞLIKLI TAZELENME ÜNİVERSİTESİ DENEYİMİ ARTIK ÇANAKKALE'DE

Türkiye Anneler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Belgin Akpınar yönetiminde, Üretken Bilge Yaşlılar Derneği Emekli Müzik Öğretmeni Hamit Altınkaya , Çanakkale Kent Konseyi 60+yaş tazelenme üniversitesi çalışma grubu Asude Bayram, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlıklı ve Aktif Yaşlanma Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gülşah Şahin, ve diğer dernek Temsilcileri 08.11.2022 tarihinde bir araya geldi.Anneler Derneğinde yapılan toplantıda, Çanakkale İlinde yaşayan 60 yaş ve üzeri bireylerin sosyal, kültürel, eğitim, spor ve fiziksel aktivite faaliyetleri konusunda işbirliği yapılması planlandı.
60+ yaş grubu için Tazelenme Üniversitesi’nin yapılandırılması için girişimlerde bulunulmasına karar verildi.