SAĞLIKLI VE AKTİF YAŞLANMA ÇALIŞMALARI
UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Güney Kore Kyungil Üniversitesi Aktif Yaşlanma Çalışmaları Laboratuvarı ile İşbirliği yapılacak.

Güney Kore Kyungil Üniversitesi, Gerokinesiyoloji Bölümü, Aktif  Yaşlanma Çalışmaları Laboratuvarı ile İşbirliği yapılacak.

Merkez Müdürümüz Doç.Dr. Gülşah ŞAHİN tarafından gerçekleştirilen ön görüşmede Araştırma Merkezimizin faaliyetleri amaçları ve planlarından bahsedildi ve Kyungil üniversitesinin bölümleri ve Merkezlerinin programı ve çalışmaları ile ilgili bilgi alındı. Görüşme sonunda, iki ülke arasında Aktif Yaşlanma ve Egzersiz konularında bilimsel araştırmalar, öğrenci değişimi ve araştırmacı değişimi yapılması planlandı. Bu planlamaların ve araştırmaların hayata geçirilmesi için resmi süreç başlatıldı.